Beste collega's,

GERT

Twee weken geleden op woensdag heeft Gert deel 1 van de chemokuur gehad. Gert had voor die tijd last van pijn en na het infuus was dat toch even weg. Afgelopen woensdag is Gert in het ziekenhuis ontvangen voor deel 2 van de eerste kuur. We wensen hem en zijn familie veel kracht toe voor deze behandeling, waarvan het weer even afwachten is wat het voor Gert kan betekenen! WINKEL

In de winkel druk zijn we nog druk met de ombouw. Nog een kleine week en dan zijn we aan het afronden. Deze week zie je de contouren overal doorkomen. De ‘’oude’’ handel is zo goed als allemaal verdwenen en het nieuwe vindt zijn plaats. Vanaf nu dus steeds minder chaos in de winkel - en dat is geruststellend;). Heel veel dank iedereen weer voor de bouw- en uitpakavonden. Met z’n allen krijgen we echt meer voor elkaar. Super leuk weer om te zien dat er daarnaast ook weer zoveel mensen uit jullie omgeving vol enthousiasme hebben bijgesprongen. Neefjes, moeders, oud collega’s, noem maar op! Qua handel zijn we nog niet compleet en is het de komende weken afwachten wat er wel en niet (op tijd) komt. Het is daarom af en toe even improviseren met de handel die we wel hebben. Laten we proberen om voor de herfsvakantie de schappen mooi vol te spiegelen. Ook is het belangrijk om de komende tijd extra te letten op de folderhandel. Ook dat is vaak vertraagd en staat dus niet automatisch in de winkel. Dan is het wel handig om aan te kunnen geven wanneer we het in huis verwachten of een alternatief te kunnen bieden.

VERBOUW Afgelopen weken hebben we ook gezien dat er voor bij de ingang bouwactiviteiten plaatsvonden. De aannemer heeft alvast de fundering gestort voor de kleine uitbouw die komend voorjaar vorm zal krijgen. Direct na de kerstvakantie zal de hal braakgelegd worden en zullen we voor in de winkel bij Hendry een tijdelijke in- en uitgang krijgen. De komende maand komen we alvast samen met het kassateam om de plannen te delen.

TEAM - Renate is ons komen versterken bij Aan de Dis! Renate komt uit de horeca en start bij ons een nieuwe uitdaging in het winkelleven. We lezen direct meer over haar in het interview verderop in deze nieuwsbrief. Welkom! - Cristianne is deze week echt afgetrapt met de High Teas. Dit hele najaarsseizoen zal Cristianne bij ons zijn om er een feestje van te maken in het Theehuis. - Ook Karin heeft afgelopen week haar eerste dagen gemaakt bij de kassa. Voor haar de uitdaging om het kassateam op zich te nemen. Welkom Karin!

- Marlien heeft een nieuwe baan gevonden. Wij vinden het heel jammer dat Marlien bij ons vertrekt - en hopen dat zij heel veel plezier en uitdaging gaat vinden bij Pronto Wonen. Ze boffen met jou!

- Dianne van den Brink komt ons in het weekend versterken bij de horeca. - Marian van Empelen (bekend gezicht bij de kassa van Jumbo) en Elly Plaggenhoef (bekend gezicht bij Coop in Renswoude) komen ons kassateam versterken. Twee ontzettend ervaren collega's!

- Marleen is al vol aan de slag om Fabiola bij te staan met het opbouwen van alle presentaties. Marleen versterkt ons op flexibele basis - in principe op momenten door het jaar waar extra handen wenselijk zijn. Leuk dat je er weer bij bent! - Joke helpt ons deze kerstopbouwperiode 4 dagen in de week op de bovenverdieping (tot de herfstvakantie). Blij mee!

- Jamie van de Beek is begonnen als weekendhulp bij de kassa. Welkom Jamie!

- Eind oktober t/m eind december krijgen we bij de tuinwinkel op maandag en dinsdag hulp van Luuc!

TEAMUITJE 1 NOVEMBER

Het gaat weer gebeuren... Maandag 1 november houden we de deuren van de winkel dicht en gaan we er met zijn allen op uit! Verdere details volgen nog, maar houd de de dag en de avond vast gereserveerd in je agenda.

Op naar een mooi najaar. Tom en Lukas