Hoi allemaal! Ik ben Renate en ben het nieuwste gezicht van de Dis. Na mijn opleiding tot gastvrouw ben ik gaan werken in de horeca. Van een lunchroom tot een sterrenzaak, ik heb alles wel gezien! Het werken met mensen vind ik fantastisch! Waar ik oorspronkelijk solliciteerde voor de horecafunctie, ben ik later gebeld of ik op de Dis wilde komen werken. En wat bevalt mij dit goed! Zo leuk ook hoe iedereen mij zo hartelijk ontvangt hier, ik voel me meteen helemaal thuis!

Thuis

Ik ben 41 jaar en kom oorspronkelijk uit Friesland. Inmiddels woon ik zo’n 5 jaar in Barneveld samen met mijn dochtertje Julia, zij is ondertussen 5 jaar oud. Samen brengen wij onze dagen door met een leuke dosis gezelligheid.

Hobby's

In mij vrije tijd step en wandel ik graag en vind ik het ook leuk om lekkere dingetjes te bakken in de keuken. Astrologie heb ik altijd al interessant gevonden, daarom ben ik begonnen met de opleiding astrologie. Ook muziek is iets waar ik erg van hou! Verder vind ik het leuk om de gezelligheid op te zoeken, je kunt wel zeggen dat ik een echte gezelligheidsmens ben.