Beste collega's,

Afgelopen week werden we blij van een positief bericht uit Opheusden. Gert reageert tot zover goed op de chemokuur! Hij voelt zich relatief goed en heeft even lekker weinig last van pijn en misselijkheid. Daar kun je echt even dankbaar voor zijn als je dat hoort. Iedereen krijgt de groeten van Gert!

UITJE Maandag werden we ook blij van een super dag op de Veluwe! We hebben echt geluk gehad met het weer en hebben er samen ook echt een feestje van gemaakt. Hartsikke bedankt iedereen voor de positieve bijdrage. Erg leuk was dat we als groep collega's van alle kanten complimenten kregen. Zowel de schapenherders, de ijsbadbegeleiders en de organisatie van VeluweExperts spraken hun bewondering uit over het sterke teamgevoel en de gezelligheid! Er draaien wat filmpjes in de kantine, maar er zijn ook nog een hoop foto's. Heb jij leuke foto's? Drop ze dan op .... Wij zullen ook plaatsen wat wij hebben.

AFSTAND HOUDEN Niet alleen voor het weer was de timing van ons feestje perfect, want ook de huidige coronasituatie maakt dergelijke uitjes lastiger. Eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat het nu toch wel erg hard gaat allemaal. Iedereen weet inmiddels hoe wij de toepassing van mondkapjes graag zien onder medewerkers. We willen het afstand houden toch ook weer invoeren, ook onderling. Ook bij ons in de club hebben we nu her en der met corona te maken! De tafels in de kantine zijn weer uit elkaar geschoven en we vragen dat iedereen meedenkt. Zo vlak voor het kerstseizoen wordt het best heel spannend allemaal!

KOOPAVONDEN De koopavonden hangen al ruime tijd in de kantine. Blijf daar zicht op houden. We hebben dit najaar minder koopavonden, maar er is nog wel kans op enkele bedrijven die een avond reserveren in december. Peter probeert zoveel mogelijk groepen in een reguliere koopavond te plannen, maar enkelen worden exclusief (extra) gereserveerd voor grote bedrijven.

ONZE EIGEN KERSTBORREL Houd allemaal graag 22 december vrij voor een kerstpakkettenavond. Er is weer wat leuks bedacht, denken wij! Uiteraard hopen we dat het tegen die tijd nog allemaal lekker kan.

TEAM EN VACATURES In onderstaande link staan weer enkele vacatures. Voor de buitenafdeling* schieten we - net als vorige ronde - een beetje met hagel. Dat betekent dat we meerdere vacatures plaatsen om het net zo breed mogelijk uit te gooien voor één goede toevoeging aan het team. Kennen jullie iemand die ons team kan versterken? Aarzel niet om de link te leggen. Een goede match zullen wij belonen! *deze vacatures zullen de komende week inhoudelijk nog iets aangepast worden.

https://werkenbij.intratuin.nl/vacatures?zoekterm=&Functiongroup=Intratuin+Barneveld&zipcode=&distance=&Education=&Pitch=

Daarnaast hebben we weer een aantal nieuwe starters in het team. - Binc Schakel komt ons in het weekend versterken op de bovenafdeling. Nu kerst, zometeen tuinmeubelen. Welkom Binc! - Eva willemsen Is afgelopen week gestart als hulp van Cristianne bij de High Teas. De verkoop van de high teas gaat goed! Mensen zitten echt te genieten in ons theehuis. Succes Eva! - Daniel Slaa is dan ook echt ook full time begonnen bij de bloemen. Een mooie uitdaging! - Emmaly komt ons all round versterken bij de tuinwinkel en dier, full time. Daar zijn we heel blij mee met z'n allen! - Marith heeft haar eerste ''online'' weekenden gedraaid. Marith pakt alle online activiteiten op en - zeg nou zelf - dat ziet er toch goed uit allemaal!