Hoi Hoi! Ik ben Xavier Nap en wat een eer dat ik als eerste van de hulpkrachten in de nieuwsbrief mag verschijnen!

Mijn loopbaan is begonnen toen ik 13 jaar oud was. Ik had toen een krantenwijk en bezorgde de 'Barneveld Vandaag', een krant die nu niet meer bestaat. Na een jaar heb ik deze krant ingewisseld voor het bezorgen van folders voor supermarkt Spar. Dit werk was veel afwisselender, want ik hoefde niet alleen folders te bezorgen maar mocht soms ook meewerken in de winkel met opruimen en bijvullen. Na een tijdje kwam ik erachter dat dat supermarkt werk niets voor mij is en wilde ik heel graag in een bouwmarkt of in een tuincentrum gaan werken. Mijn oma, ja ja iedereen kent haar wel ze is al jaren vaste klant hier, adviseerde mij om bij Intratuin te gaan werken. 'Dat is zo'n gezellige winkel' zei ze. Als 15 jarige jongen meldde ik me bij servicebalie en heb ik een open sollicitatie gedaan, en ja hoor ik mocht hier het weekendteam komen versterken. Inmiddels ben ik 19 en werk ik nu vier jaar bij het kassateam, waar ik mij voornamelijk bezig houd met de webshop. Maar ook kassa draaien, klanten helpen bij het Postnl-/afhaalpunt, de inpakbalie en het wafelkraam behoren tot mijn taken pakket.

Thuis

Ik ben geboren in Amersfoort, maar woon al mijn hele leven in Barneveld. Ik woon samen met mijn broertje bij mijn ouders. Mijn broertje Quinten (15 jaar) is voor sommigen misschien al een bekend gezicht. Hij werkt sinds kort ook bij Intratuin (tot grote blijdschap van mijn oma) in het Tuincafé! Thuis hebben wij twee labradoodles: Kyra en Mylan.

Opleiding

In mijn dagelijkse leven studeer ik Security Management aan het HBO in Apeldoorn. Simpel gezegd een veiligheidsopleiding. 'Na deze studie zorg ik ervoor dat een bedrijf beschermt blijft tegen kwaadwillend handelen van mensen. Alle illegale praktijken die gebeuren, zowel online als fysiek. Bijvoorbeeld: inbraak in het bedrijfspand of online systeem, geweld door klanten tegen personeel maar ook onderling. En zorg ik voor security awareness, zodat bedrijven gaat begrijpen waarom security belangrijk is.

Na deze studie wil ik graag nog een Master recherche kunde of marechaussee volgen.

Hobby's

In mijn vrije tijd besteed ik mijn tijd voornamelijk aan sporten. Ik roei, maar doe daarnaast ook veel oefeningen zoals cardio om aan de fysieke uithoudingsvermogen eisen te voldoen van de politie en defensie voor mijn master opleiding. Hiervoor heb ik samen met mijn broertje een eigen sportruimte gebouwd in huis!

Naast sport ben ik ook erg muzikaal. Ik luister niet alleen veel muziek, maar bespeel zelf ook basgitaar en piano. Ik heb zelfs even in een band gezeten!

En niet te vergeten natuurlijk: 'Ik kan ook ontzettend genieten van een gezellig avond met mijn vrienden in onze plaatselijke stamkroeg in Apeldoorn!

'Of ik nog een droom heb voor de toekomst? Ik zou supergraag leren vliegen in een gyrocopter, dat is een soort autohelikopter!'