FEMKE VAN DEN HEUVEL

Ondanks dat ik nu bijna 5 jaar in dienst ben, ben ik wel een bekende hier. Toen ik 15 jaar was heb ik hier tijdens mijn BBL opleiding rondgelopen op de snijbloemen. Toen mijn opleiding af was heb ik ook nog bij de kamerplanten gewerkt en daarna in de ‘Cadeauhoek’.

Ik heb toen ook mijn man John ontmoet, hij werkte ook hier en was de buurjongen van Ton. Ook mijn schoonouders Bram en Gré en de broers van John, Edward en Brand-Jan, waren vaak in het tuincentrum aan de Nederwoudseweg te vinden. Tussen toen en nu heb ik diverse banen gehad; van kantoor tot catering, tot het geven van workshops bij de wilgentenen vlechterij. Daar heb ik ontdekt hoeveel energie ik krijg van het geven van workshops. Toen de vlechterij stopte kreeg ik de kans om workshops hier op te gaan zetten en dat heb ik met beide handen aangepakt! Inmiddels geef ik nu bijna 5 jaar workshops hier in de studio.

Thuis

Met mijn ouders en twee broers heb ik mijn jeugd in Lunteren doorgebracht. In 2001 ben ik getrouwd met John, die ik al vanaf mijn 16e ken van mijn stage hier en zijn we samen in Barneveld gaan wonen. Daar zijn Kevin en Mike geboren, zij werken trouwens nu ook hier!

Na 12 jaar in een nieuwbouwwoning gewoond te hebben konden we onze droom waarmaken: zelf een huis van de grond af bouwen! Daar hebben we 3 jaar over gedaan waarbij we in die jaren met het gezin in een unit woonde. Inmiddels wonen we nu in ons droomhuis en geniet ik nog elke dag van ons eigen stulpje.

Hobby's

Ja, ik heb wel 1000 hobby’s! Ik ben gek op creatief bezig zijn en kan daar erg van genieten. Ook vind ik het leuk om lekker te fietsen, wandelen of te skeeleren. Ooit lijkt het mij leuk om een camper te kopen en daar mee te gaan touren!