ALISA TER MATEN

Sinds een maand ben ik het nieuwe gezicht van de zijdebloemen. Hoewel ik hiervoor nog nooit in de bloemen heb gewerkt, heb ik wel ervaring in de retailbranche. De afgelopen 5 jaar heb ik bij de boekhandel gewerkt, waar ik tussentijds een BBL opleiding deed tot filliaalmanager. Dit heb ik met succes afgerond en was op zoek naar een werkplek met meer uitdaging. Die hoop ik hier gevonden te hebben! Omdat ik nog geen ervaring heb met bloemen doe ik nu een cursus bloemschikken bij Plantion. Daarmee hoop ik een goede basis te creƫren om elke klant zo goed mogelijk te helpen.

Thuis

Ik kom uit Barneveld. Samen met mijn ouders, tweelingbroer en 2 oudere broers ben ik hier opgegroeid en inmiddels woon ik inmiddels 9 maanden samen met mijn vriend. Ook in Barneveld. Ik heb hem 3 jaar geleden ontmoet in Achterveld tijdens Carnaval.

Hobby's

Hoewel ik vroeger een tijdje op Volleybal gezeten heb, ben ik nu meer van de fitness. Ook kan je mij vaak in het bos vinden, ik vind het heerlijk om lekker te wandelen! In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn vriendinnen op stap en heb ik het vliegen ontdekt: ik vind het enorm leuk om wat meer van de wereld te zien tijdens mijn vakanties!