MARIEKE BOER

Nou jongens, de meeste kennen mij waarschijnlijk wel. Gezien ik al 21 jaar hier rondloop en diverse afdelingen gezien heb. Ik ben destijds begonnen als oproepkracht in de weekenden tijdens mijn opleiding en omdat ik eigenlijk altijd al in een winkel wilde werken ben ik na mijn opleiding blijven plakken. Daar begon ik bij de kassa, ging later door van de servicebalie naar secretaresse en ben nu inmiddels 7 jaar echt op de winkelvloer te vinden. Ook daar verschillende afdelingen gezien en ben nu geland op de potterie afdeling en dat vind ik enorm leuk!

Thuis

oOp mijn 20e ben ik getrouwd met Gert. Sindsdien woon ik samen met hem en onze twee meiden in Barneveld. Vergeet ook onze poedel Prummeltje niet! Het liefst zou ik nog meer dieren in huis nemen, zoals een geit of een zwijntje. Het lijkt me fantastisch om ooit een klein huisje te kopen met een weilandje waar we een paar dieren kunnen houden. Van elke soort één!

Hobby's

In mijn vrije tijd ga ik graag met onze meiden op stap, lekker naar de bios of naar het restaurant met de gouden bogen. En natuurlijk lekker wijnen met mn vrienden. Ook kan ik niet wachten om naar de sauna te gaan want daar ben ik een vaste klant! Hoevaak? Nou eens per maand ben ik daar wel te vinden ja! Stilzitten is niet mijn ding en ook niet als ik thuis ben. ’s avonds ben ik dan nog vaak een beetje aan het rommelen in huis, opruimen of her-indelen. Maar ook klussen in huis vind ik leuk. Ik kan zo bedenken om een andere kleur op de muur te willen en dan heb ik binnen no time de kamer leeg en de verf erop!