Beste collega's,

Beste collega’s, I.v.m. vakanties wat later dan normaal. Toch hierbij de nieuwsbrief augustus om wat punten onder de aandacht te brengen.

UPDATE GERT Gisteren hebben we nog even contact gehad met Gert. Er is niet heel veel nieuws te melden, behalve dat Gert weer wat meer last van pijn krijgt aan de lever. Hopen dat dat snel weer een beetje bijtrekt. En we hopen natuurlijk allemaal mee op een goede uitslagen begin september! Mocht je het fijn vinden om Gert een hart onder de riem te steken in de spannende weken voor begin september, dan kun je hem een belletje of een kaartje doen. Zijn contactgegevens hangen in de kantine aan het bord.

VEEL KLANTEN! De drukte afgelopen weken heeft ook ons best wel verrast. Het kwakkelende weer is voor ons erg goed geweest. Complimenten voor iedereen die dit in tijden van vakantiegaande collega’s rond heeft weten te breien. In zulke tijden zie je bij ons dat iedereen zich snel bereidt toont om elkaar uit de brand te helpen. Dank ook aan diverse oud medewerkers die afgelopen tijd (en komende tijd) bijgesprongen zijn!

UITVERKOOP Nog een klein weekje en het is weer zo ver. De uitverkoop. Door de vele kerstartikelen (klein), zit er best wat werk in o.a. het prijzen. Heel graaf om te zien dat er na onze oproep afgelopen week al van alle kanten hulp in de winkel te zien is! Echt mooi. Verder is het zaak dat we goed de regels kennen rondom uitverkoop. Steek daar allemaal graag wat tijd in. Zie hiervoor de volgende pagina. Deze vind je ook uitgeprint op de kantinetafels.

MOBIELE TELEFOONS Toch ook even wat te ‘’zeiken’’. Jullie horen ons niet vaak over telefoons, omdat het 2021 is en we niet te kinderachtig willen rondom het dragen van telefoons. We rekenen op verantwoordelijkheid van mensen. Echter, we zien de laatste tijd weer vaak dat mensen de telefoon gebruiken in de winkel. Appen, bellen en tinderen doe je in je pauze of voor of na werk. Tijdens werk is hij er om een klant te helpen, of voor noodgevallen. Spreek elkaar hierop aan, want het zou jammer zijn als we hier toch andere regels voor moeten invoeren. TEAM Julia is al enige tijd aan het knallen in onze horeca. In september start haar BBL traject, maar gezien haar start hier gaat dat meer dan goedkomen! Kimberley is net begonnen op de bloemenafdeling. Welkom Kimberley! 16 augustus begint Desi in ons buitenteam. Desi is een heel leuke meid die in eerste instantie in de buitenkas aan de slag gaat onder de vleugels van Hendry en Aline. Arjan zal ons team begin september verlaten. Arjan heeft al enige tijd plannen gehad voor het starten van zijn eigen verswinkel en nu is het moment daar. Veel dank voor jouw positieve inbreng in ons bedrijf en heel veel succes met jouw grote uitdaging! Die Hoevelakers blijven zeker voor jou terugkomen. Zoals vooraf bekend, maar niet minder jammer, verlaat ook Yasmin ons de komende maand. Zij gaat eindelijk aan de slag met haar dansopleiding in Groningen, waar ze zo hard voor heeft gewerkt om voor toegelaten te worden. Je hebt je in dit jaar heel geliefd gemaakt bij zowel het kassateam als het horecateam! Veel succes met het najagen van jouw droom. Jeanine – die kennen we natuurlijk allemaal van haar weekendjob bij ons op de binnenafdeling – is klaar met haar interieuropleiding en komt ons voor vast versterken. Leuk Jeanine, je past goed in ons team!

BBQ ZATERDAG Korte herinnering voor de borrel/BBQ zaterdag a.s.. Matthijs bereidt thuis al allerlei lekkers voor. Dus iedereen die klaar is met werken kan direct lekker happen. Nogmaals, ook mensen die niet werken zaterdag zijn welkom! Of je nu even kort wil blijven of tot 23.00 uur – allemaal goed! Gezellig! p.s. de volgende nieuwsbrief zal in september ook een paar dagen later volgen i.v.m. onze vakantie! Dank allemaal voor de afgelopen periode. Tom en Lukas