KIMBERLEY KRUIMER

Hoi allemaal! Sinds deze maand versterk ik het team van de snijbloemen, dus ik stel me graag even voor! Ik ben Kimberley, geboren en getogen in Ugchelen en woon inmiddels samen met mijn vriend in Voorthuizen. Hiervoor werkte ik als tand-technieker in Apeldoorn, daar mistte ik vaak het contact met mensen. Vandaar dat ik besloot om het in een andere branche te gaan zoeken. Ik draai nu al een aantal dagen mee en vind het contact met mensen zo fijn!

Thuis

Samen met mijn broertje ben ik opgegroeid in Ugchelen, net boven Apeldoorn. De liefde heeft mij deze kant op gedreven en inmiddels woon ik met plezier in Voorthuizen. Mijn broertje heeft inmiddels twee kindjes en ik vind het heerlijk om tante te zijn!

Hobby's

Nou, heb je even? Ik heb best wel veel hobby’s, ik vind het namelijk superleuk om met mijn handen bezig te zijn. Zo vind ik het leuk om met Epoxy aan de slag te gaan, maar kan je mij ook tussen de kaarsen vinden. Deze maak ik namelijk ook zelf! Verder vind ik het leuk om te tekenen, te ‘pour painten’ en met ‘alcohol inked art’ aan de gang te gaan. Wat een namen he? Kom gerust langs als je benieuwd bent, ik vertel je er graag over!

Daarnaast sport ik ook graag, met name in de sportschool. En oja, zingen doe ik ook nog! haha. Iedere dag weer! Ik volg er ook lessen voor.