Ik kom uit Scherpenzeel, daar ben ik ook geboren. Ik woon er met mijn ouders en mijn oudere zus. Oja, we hebben ook nog een lieve hond: Pip! Het is een kruising tussen een Chihuahua en een Shih Tzu.

AMFI

Op dit moment heb ik een tussenjaar, want ik ben bezig met mijn toelating tot het AMFI in Amsterdam. Als alles goed gaat en ik toegelaten wordt, start ik daar in September. Het creatieve heeft altijd al in mij gezeten, ik schilder en teken al mijn hele leven en ik kijk er naar uit om dit toe te passen in mijn opleiding. Voor wie de school niet kent, het AMFI staat voor Amsterdam Fashion Institute. Ik hoop daar volgend schooljaar te kunnen starten, want mijn ultieme droom is een eigen kledinglijn uitbrengen. Met als extra doel om een modeshow te kunnen organiseren waar ook BN’ers aanwezig zullen zijn en waar de modellen niet allemaal maatje ‘0’ hebben. De toelating is echter erg streng, het resultaat van mijn testen heb ik al ontvangen en die zien er goed uit. Ik wacht de officiële bevestiging nog even af, want zeker weten doe je het natuurlijk nooit.

Hobby's

Zoals gezegd ben ik al mijn hele leven bezig met schilderen en tekenen. Ik heb al een aantal toffe stukken mogen maken! Ik vind het leuk om zelf mijn eigen kleding te maken, maar dit is nog wel erg in de beginfase. Ik hoop dit natuurlijk vaker te mogen doen zodra ik weer ga studeren. Het komt ook goed van pas dat mijn vader meubelontwerper is. Hij maakt de banken van SEVN, hier bij Intratuin ook verkocht worden. Af en toe neemt hij reststoffen mee en daar kan ik dat weer mee aan gang. Heel leuk!