WORKSHOPPEN BIJ...

STUDIO INTRATUIN

Welkom bij Studio Intratuin! Hier vind je alle workshops die georganiseerd worden in de workshopstudio bij Intratuin Barneveld. Dit overzicht wordt continu aangevuld met nieuwe workshops, dus houd de pagina regelmatig in de gaten.


Altijd op de hoogte blijven? Meld je dan snel aan voor de Studio Intratuin Nieuwsbrief!


Het kan voorkomen dat we te weinig aanmeldingen hebben voor een workshop. In dat geval nemen we contact met je op om een nieuwe datum te plannen.

VAKANTIE
NIEUWE WORKSHOPS IN SEPTEMBER

In de maanden juli en augustus heeft Studio Intratuin ook vakantie en worden er dus geen workshops gegeven. Wel werken we intussen aan nieuwe workshops voor het najaar. Schrijf je gerust in voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven!

SCHUTTINGMAND
28 juni

Wanneer: vrijdag 28 juni, om 10.00 uur

Tijdsduur: ongeveer 2 uur

Vooraf inschrijven: inschrijven kan via de inschrijfknop!


Met twee ijzeren ringen als basis doen we het met deze wandhanger net even anders! Deze eyecatcher van ruim 40cm hoog valt lekker op aan je schutting! Perfect voor wat extra kleur in je tuin.


€29,95

ROTSPOT
4 juli

Wanneer: donderdag 4 juli, om 10.00 uur

Tijdsduur: ongeveer 1 uur

Vooraf inschrijven: inschrijven kan via de inschrijfknop!


Creeër in dit draadmandje met terracottapotjes je eigen rotstuintje voor op je tafel. Dit tuintje houd van zon en vergt weinig onderhoud. Het staat dus lekker lang op je tuintafel!


€19,95

STRANDBOOG
5 juli

Wanneer: vrijdag 5 juli, om 10.00 uur

Tijdsduur: ongeveer 1,5 uur

Vooraf inschrijven: inschrijven kan via de inschrijfknop!


Tijdens de workshop Strandboog halen we de wonderen van de onderwaterwereld op het droge. Zo creëer je dit prachtige stukje strand voor jou thuis!


€24,95