INTERVIEW MET


MARGRIET

ULJEE


INTRATUIN BARNEVELD


Even een stukje terug in de tijd: toen Ton in 1980 'Tuincentrum Barneveld' overnam, werkte ik nog full-time in Alphen aan de Rijn als fysiotherapeut.

Voordat Ton een woonruimte kon huren in Voorthuizen, sliep hij nog op een matrasje in zijn kantoor. Ik woonde toen nog in Alphen en kwam in de weekenden naar Barneveld om daar de complete administratie van het tuincentrum te verzorgen.

In 1983 zijn Ton en ik getrouwd en zijn toen het huis naast het tuincentrum betrokken. 3 jaar later werd Paulien geboren. Later kwamen lukas (1989) en Tom (1991).

Het tuincentrum groeide hard! Daarom werd het volledig herbouwd en vergroot, en (her)openden we in 1989 als Intratuin Barneveld.

Inmiddels maakte ook ik al deel uit van het alsmaar groeiende team. Eerst bij de vaste planten, daarna bij de kassa.

Uiteindelijk zijn we nog verder gegroeid en pasten we niet meer op de oude locatie aan de Nederwoudseweg (waar nu de Jumbo staat). In 2002 openden we daarom het huidige pand aan de Burgemeester Asschofflaan. Vanaf toen ben ik ook wat minder gaan werken.

THUIS


Ik kom uit Alphen aan de Rijn, waar ik als één-na-jongste van 6 kinderen op de boerderij ben opgegroeid. Ton heb ik leren kennen bij de KPJ (Katholieke Plattelands Jongeren). In 1983 kwam ik dus in Barneveld wonen. Na de verkoop van het oude terrein, waar het vorige tuincentrum én ons huis op stond, zijn wij verhuisd naar een heerlijk plekje in Kootwijkerbroek.

Inmiddels hebben we 2 kleinkinderen en vind ik het heerlijk om op ze te passen!

HOBBY'S


In mijn vrije tijd golf ik graag. sinds de golfbaan in voorthuizen weg is doe ik dat echter wel minder. Verder ben ik 6 weekenden per jaar aan het wandelen met mijn 7 schoonzussen. Dit doen we inmiddels al bijna 20 jaar. Ik vind het heerlijk om te tuinieren, varen en te lezen.