INTERVIEW MET


MELISSA

VAN AS


INTRATUIN BARNEVELD


Met het Intratuin fenomeen ben ik niet geheel onbekend. Vanaf mijn 14e heb ik in de vestiging van Nijkerk gewerkt. Eerst als stagiair en daarna als weekendhulp en deeltijd tot ik 18 werd. Toen kon ik eindelijk gaan beginnen aan mijn droom: in dienst treden. Toen ik daar 1 jaar zat kreeg ik het ‘laarssyndroom’, een soort scheenbeenvlies-ontsteking. Na 2 operaties en 4 jaar kreeg ik te horen dat ik niet meer uitgezonden zou kunnen worden vanwege deze aandoening en ben ik maar gestopt, want dat is waar ik voor kwam. Sindsdien heb ik verschillende baantjes gehad, van productie tot de DEKA en de Jumbo, maar dat was het allemaal net niet. Inmiddels begin ik hier mijn draai te vinden en ben ik benieuwd wat de komende tijd gaat brengen!

THUIS


Ik kom uit Zeewolde, waar ik samen met mijn ouders, tweelingbroer en oudere broer ben opgegroeid. Inmiddels heb ik een eigen huisje en woon ik samen met mijn 2 hondjes Dusty en Mylo.

HOBBY'S


Vroeger heb ik een goede 10 jaar gevoetbald en was ik keeper. Nu sport ik liever in de sportschool en wandel ik graag met mijn hondjes. Verder drink ik ook graag een biertje met m’n vriendinnen, maar dat vind ik geen hobby ;).