LUKAS & TOM


"Aandacht voor de klant. Fijn dat ze daar bij ons wel op kunnen rekenen! "

Lieve mensen,

De drukste voorjaarsdagen zitten er alweer op. Wat zijn we blij dat we deze periode zo mooi hebben kunnen afsluiten. Wij vonden het namelijk best spannend!

De wereld om ons heen komt ook stapje voor stapje weer op gang. Restaurantjes vullen zich en we kunnen weer het terras op. We verwachten dat zal een redelijk deel van Nederland deze zomer thuis - of in NL zullen verblijven. We kunnen dus wel verwachten dat onze winkel voorlopig nog lekker door blijft lopen.

ZOMERSEIZOEN

De eersten van ons hebben inmiddels al vakantie. We zullen daarom ook de komende periode weer wat flexibiliteit van je vragen. Bijvoorbeeld om even bij te springen op een andere afdeling, zodat we de handel kunnen verwerken en tegelijkertijd de aandacht voor klanten behouden. Speel dat spel ook samen met elkaar. Kijk op de planning vooruit en bespreek met elkaar de daginvulling voor de komende dag(en)!

Die klantaandacht heeft ons de laatste tijd veel gebracht! We hadden afgelopen maand opvallend veel klanten uit een grotere omgeving. Mensen die niet konden slagen bij Kees Smit, Fonteyn of Van der Garde bijvoorbeeld. Niet alleen omdat ze niet de juiste bbq of loungeset konden vinden, maar vooral omdat het belangrijkste ontbrak: aandacht voor de klant (letterlijk benoemd door klanten). Fijn dat ze daar bij ons wel op kunnen rekenen! Kijk maar eens naar de prachtige reviews.

HANDEL

Ondanks dat de winkel nog steeds lekker druk is gaan we nu wel goed letten op de handel. Voorraden moeten nu echt worden afgebouwd. Denk daarom goed na over welke artikelen mensen ├ęcht nodig hebben en welke artikelen mensen ook gerust iets anders voor kunnen meenemen. Wees niet te bang. Als de ene pot niet meer voorradig is, nemen ze de andere pot best wel mee. Speel ook met je handel. Creativiteit wordt nu beloond. Voor een zak potgrond, tuinslang of houtskool mogen mensen nu natuurlijk niet misgrijpen. Dat soort handel is best lastig te krijgen, dus dat is ook een uitdaging op zich voor deze zomer!

HORECA

Best een dilemma. Hoeca openen of niet? De reden dat we nu nog gesloten zijn met de 'grote' horeca, is dat het lastig is de extra regelgeving voor de winkel te combineren met de extra regelgeving in de horeca. Dit mag je ook aan mensen aangeven als ze vragen waarom onze horeca nog dicht is. We geven we hieronder aan wat onze planning ongeveer is voor een gefaseerde opening van alle horeca:

Horeca WAFELKAR: Met dank aan Barend en de dames van de horeca hebben we binnen no time een super oplossing voor de hal horeca. Onze nieuwe WAFELKAR. Deze - hebben jullie allemaal gezien - draait, en dat gaat goed.

Horeca THEEHUIS: Omdat er toch best veel vraag is naar gelegenheid voor een kop koffie, zullen we op 16 juni a.s. het nieuwe THEEHUIS openen! Daarvoor zullen we de komende weken alle voorbereidingen treffen. Dit wordt nog best een hele opgave, maar we gaan er iets heel leuks van maken.

Horeca BINNEN: Onze reguliere horeca, dat is nog even aftasten. Deze blijft om bovengenoemde redenen tot nader bericht gesloten. Het is voor nu even onmogelijk om hier te openen. Attendeer klanten op onze nieuwe buitenhoreca en vraag ze onze online kanalen in de gaten te houden voor het openen van de horeca binnen.

BARBECUE

Uiteraard slaan we ook dit jaar onze eigen barbecue niet over. Op 22 juli en 26 augustus gaat bij ons de grill aan. Vergeet je niet op te geven via deze pagina!

Bedankt voor julie onwijze inzet de afgelopen periode! Laten we er samen een mooie zomer van maken!

Lukas & Tom