INTERVIEW MET


ANOUK

HONDERS


INTRATUIN BARNEVELD


Sinds kort maak ik schoon bij Intratuin Barneveld. Via mijn moeder ben ik hier terecht gekomen, zij kwam bij jullie kerstborrel drank inschenken en raakte aan de praat met Ton. Nu maak ik anderhalve dag per week hier schoon en dat bevalt me prima!

THUIS


Samen met mijn moeder en half zusje woon ik in Barneveld, waar we ook een lieve Labrador-Weimaraner kruising hebben lopen. Mijn vader woont in Amerongen en daar lopen 4 katten rond, erg gezellig! Ik zit op de Meerwaarde, daar volg ik de Gemengde-theoretische leerweg in de sector Zorg & Welzijn. Ik wil namelijk schoonheidsspecialiste worden. Mijn stiefmoeder is schoonheidspecialiste en na mijn opleiding kan ik bij haar aan het werk.

HOBBY'S


Tot een tijdje geleden vond ik het erg leuk om te tekenen, met name bloemen. De laatste tijd doe ik dat minder. Ook heb ik op een hoog niveau gezwommen, daar moest ik helaas mee stoppen. Door het zwemmen heb ik een rugblessure opgelopen, gevolg: niet meer zwemmen maar ook kan ik niet zwaar tillen, dan krijg ik er last van. Ik zou natuurlijk graag nog eens een lange wereldreis maken!