INTERVIEW MET


BERRY

OOSTINDIE


INTRATUIN BARNEVELD


Ik kwam hier voor het eerst binnen toen ik een jaar of 14 was, toen liep ik stage bij René. Na mijn stage ben ik in de weekenden even blijven hangen. Daarna ging ik aan de gang als hovenier bij een ander bedrijf, om in 2005 gebeld te worden of ik weer hier aan de slag wilde gaan. In eerste instantie zou ik bij het tuinhout gaan staan, maar dat trok mij niet. Uiteindelijk ben ik toen bij Stanley op de buiten/bomenafdeling terecht gekomen. Dit heb ik 10 jaar lang met veel plezier gedaan. Toch mistte ik het hoveniers-leven en ben ik ergens anders gaan werken. Na 3,5 jaar wilde ik wat nieuws en was ik bezig met solliciteren. Toen ben ik hier ‘tijdelijk’ terecht gekomen zodat ik op m’n gemakje kon solliciteren. Van dat solliciteren is daarna niks meer van gekomen, want toen is geregeldgroen.nl geboren. En wat vind ik dat leuk, het is helemaal mijn ding!

THUIS


Hoewel ik ben geboren en getogen in Lunteren, woon ik al 15 jaar samen met mijn vrouw Lydia en mijn 4 kinderen Celine, Rick, Thijs en Christel in Ede. Hoewel Ede voor mij ‘te stads’ is, ben ik wel blij met de wijk waar we wonen; het voelt toch als een klein dorp!

HOBBY'S


Deze hovenier vind tuinieren als hobby ook erg leuk. We hebben een kleine tuin (die deels is opgeofferd aan de kids) maar toch vind ik het leuk om daarin bezig te zijn. Verder besteed ik mijn vrije tijd graag aan tijd spenderen met mijn gezin.