LUKAS & TOM


"We horen het natuurlijk al steeds vaker voorbij komen in de wandelgangen: Wanneer is onze kerstborrel? "

Beste collega's,

We hebben een geweldige maand november achter de rug. Op een enkele zaterdag na – waar het even spannend werd qua drukte – is de maand soepel verlopen. Complimenten daarvoor! De extra koopavonden waren hierin belangrijk. Je merkt dat er een categorie klanten is die die gelegenheid voor rustig kerstshoppen graag aangrijpt.

Wat ons betreft voelde die koopavonden ook wel relaxed aan. Eigenlijk was er geen dal, maar direct vanaf het begin een lekkere doorloop. Winkel De winkel loopt al lekker vroeg vol met klanten! Dat houdt wel in dat er in de ochtend minder tijd overblijft voor het ordenen van de winkel. Zorg er dus voor dat de winkel aan het einde van de dag/avond schoon en gespiegeld is. Heb je daar hulp bij nodig? Schakel dan even met Peter! Zeker nu is het fijn als jij, of je collega, met een schone lei de dag kan starten. Speel goed met de handel! Schuif met artikelen die nog een beetje achterblijven. Wissel, waar nodig, ook uit met andere afdelingen. Worden de stellingen wat dunnetjes qua vulling, neem dan rustig het besluit om de ‘achteraf-meters’ wand leeg te ruimen. In december wordt het weer afwachten. Wordt de traditionele ‘week na 5 december’ nog steeds een drukke week? Moeten we ons best doen om te reguleren of zal het weer soepeltjes verlopen? Hoe dan ook, we zullen er klaar voor staan. Team Afgelopen zaterdag hebben wij na 7 jaar afscheid genomen van Danique van de Pol. Zij gaat aan de slag voor haar eindstage. Heel veel dank voor de alle jaren van flexibiliteit, Danique. En veel succes met jouw nieuwe avontuur in het onderwijs!

Daarnaast is Bianca Ouwehand aangenomen voor bij de bloemen. Zij begint volgende maand als vervanger van Marilène. Marilène gaat voor haarzelf aan de slag in de ‘groene projecten’. Maar daarover meer, want Marilène is nog de hele maand bij ons!

De kerstborrel... We horen het natuurlijk al steeds vaker voorbij komen in de wandelgangen. Wanneer is onze kerstborrel? Daar hebben we op de achtergrond natuurlijk wel over nagedacht. Het zal anders zijn dan je gewend bent, maar reserveer vast woensdagavond 23 december in je agenda. Op de volgende pagina een update van Ton himself, dé voorzitter van de (éénkoppige) kerstpakkettencommissie.

Succes deze maand en geniet alvast van de feestdagen! Tom en Lukas.