INTERVIEW MET


Melanie


INTRATUIN BARNEVELD


Waar ik hiervoor fulltime kapster was, ben ik nu werkzaam achter de kassa! Nadat ik de kappersopleiding afgerond had ben ik fulltime bij een kapsalon aan het werk gegaan. Het liefst wilde ik een kapperszaakje voor mezelf beginnen. Echter vond ik dit na lang nadenken niet realistisch: er zijn heel veel kapperszaken hier in Barneveld. Het zou daardoor veel tijd en geld zou kosten om groot te worden. Ik heb daarom besloten die droom te laten varen en ben op zoek gegaan naar een leuke baan. Ik ben toen bij een productiebedrijf terecht gekomen, maar dat bleek toch niet helemaal mijn ding te zijn.

Gelukkig voel ik mij hier bij jullie wel op mijn plek!

THUIS


Ik woon samen met mijn ouders en broertje in Barneveld, zo’n 5 minuten vanaf de Intratuin. Ik heb mijn vriend Kevin leren kennen op de basisschool, toen waren we al vrienden. Al jaren hebben we dezelfde vriendengroep en sinds zo’n 2,5 jaar zijn we een stel.

Misschien voor sommige mensen wel een bekend gezicht: Kevin heeft hier een aantal jaren geleden stage gelopen. Dat beviel hem goed!

HOBBY'S


In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om dingen te ondernemen, een dag bankhangen is op z’n tijd leuk, maar ik kan nooit zo goed stil zitten haha! Ik vind het leuk om gezellig met vrienden op pad te gaan, uit eten te gaan met m’n vriend en te winkelen.