INTERVIEW MET


JEROEN

VAN DEN HOORN


INTRATUIN BARNEVELD


Februari aanstaande zou ik hier 7 jaar rondlopen. De meesten weten het al; per 22 augustus ga ik Intratuin Barneveld verlaten. Waar ik de eerste jaren begonnen ben bij Aan de Dis, ben ik nu fulltime beneden te vinden. Eerst stond ik alleen op BBQ en toen de positie daarvan veranderde is vijver en tuinwinkel erbij gekomen en dat beviel mij altijd prima. Toch kon ik deze nieuwe uitdaging niet laten schieten. Voordat ik hier terechtkwam heb ik eigenlijk van alles gedaan, ik ben zelfs 5 maanden skileraar geweest! Toen ik daarvan terugkwam ben ik hier terecht gekomen.

THUIS


Ik ben opgegroeid in Barneveld, samen met mijn vader, moeder en broer heb ik daar mijn hele jeugd gewoond. 7 jaar geleden leerde ik Danny kennen via een dating-app en nu wonen we zo’n 6 jaar samen in Heteren. Afgelopen jaar heeft Danny mij ten huwelijk gevraagd en in 2021 gaan we trouwen!

HOBBY'S


Ik ben een echte familie- en vriendenmens. Ik vind het dan ook heerlijk om gezellig met vrienden en familie af te spreken in mijn vrije tijd. Ook vind ik het leuk om ons huis steeds weer te stijlen en de trends daarin te volgen. Als we een avond niet op stap zijn ben ik samen met Danny op de bank te vinden, lekker eten en daarna Netflixen. Heerlijk! Ooit zou ik nog graag een mooie reis naar Australië of Azië willen maken, lekker een paar weken rondtrekken en het continent ontdekken! Tot slot wil ik iedereen bedanken voor de gezellige tijd hier. In het bijzonder Ton, Tom, Lukas en Peter voor het vertrouwen wat jullie in mij hadden en de kansen die ik gekregen heb. Ze zeggen weleens; uit het oog, uit het hart maar dat is hier zeker niet van toepassing. Ik wens iedereen heel veel succes en geluk en tot snel!